3D falpanel típusok

3D falpanel típusokAz esztétikus otthon, a szépen kinéző belső terek sokak számára nagyon fontosak. Korábban ez jól megválasztott és elkészített tapétákat, festést jelentett, manapság azonban már számos egyéb lehetőségünk is van otthonunk szebbé varázsolására. Az egyik ilyen megoldás a 3D falpanel.

A 3D falpanelek olyan megvásárolható termékek, melyek házilag is felszerelhetők, és elsősorban dekorációként vannak használva. Egyéb előnyeik is vannak, pl. kiváló hő- és hangszigeteléssel is rendelkeznek, és nagyon könnyen festhetők.

Az egyik ilyen megoldás a bőr 3D falpanel, amely általában minőségi műbőrből és memória habból készül. A bőr 3D falpanelek egyedi, elegáns kinézetet tudnak kölcsönözni a helyiségeknek, ahol használva vannak, és ez lehet bármelyik helyiség, akár a konyha és a fürdőszoba is.

Az egyik legnépszerűbb 3D falpanel típus az MDF falpanel, falak és mennyezetek esetén egyaránt alkalmazható. Ezeket a falpaneleket nagyon gyorsan lehet telepíteni, és mivel festhetők, így teljesen egyénire szabhatók.

Környezetbarát választás a farost 3D falpanel, amely rendkívül jól bírja a gyűrődést, ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek is. A farost falpanelek felszerelése is egyszerű, és szintén bármilyen színre lefesthetők.

A luxus kinézetet jelentik a polisztirol falpanelek. Ez az az anyag, amit a kanapéknál is használnak, így akár az egész nappalit egy design alapján fel lehet díszíteni. Rendkívül könnyű és környezetbarát megoldást kínál.