A Bont-Véd Kft. szolgáltatásai

A Bont-Véd Kft. szolgáltatásaiA nagykanizsai Bont-Véd Kft. 2018 óta áll az ügyfelei rendelkezésére számos különböző szolgáltatási területen. Ezeket a szolgáltatásokat fogjuk bemutatni bejegyzésünkben.

A cég fő profilját a vagyonvédelem adja, számos olyan szolgáltatása van, amely ehhez a területhez köthető. Ilyen pl. az élőerős őrzési és védelmi feladatok elvégzése, melyet a vállalkozás természetesen az aktuális törvények betartásával végez. A munkatársak, akik ezeket a feladatokat végzik, megfelelő végzettséggel és képesítéssel rendelkeznek.

Szintén a vagyonvédelemhez tartozik az ún. gépkocsizó járőr, akinek a feladata a kijelölt terület rendszeres ellenőrzése, őrzése. A járőröknek köszönhetően 24 órás távfelügyeletet is vállal a cég, riasztás esetén pedig a lehető legrövidebb időn belül a területre tudnak érkezni.

Ha valaki nem a személyes védelemben, hanem a biztonságtechnikai rendszerekben bízik, annak sem kell másik céget keresnie, ugyanis a cég ilyen rendszerek telepítését, kiépítését is elvégzi. Ezek lehetnek riasztóközpontok, kamerás rendszerek és tűzjelző rendszerek is.

A vagyonvédelmi feladatok mellett a Bont-Véd Kft. vállal kisebb építőipari munkákat és kézi segédmunkát is. Ilyen munkák pl. a kerítés építés, festés, az épületek bontása és a kisebb kőműves munkák is.